петак, 28. март 2014.

ЗНАЛИ СУ А ДО САД НИСУ РЕАГОВАЛИ,ЗАШТО?

Динкић и УРС искориштени и пуштени низ воду од својих ментора или... ?

Након завршених парламентарних избора у Србији,
или је у питању истинска рјешеност да се нешто учини са за народ или поновно бацање прашине у очи?
Много питања и недвоумица.
Међутим најбитније када ће Судство,Тужилаштво и Полиција,постати независни и моћи да раде свој посао,тј.да буду савјест онима који су се по вољи народа домогли власти?
Невјероватно да Полиција,само неколико дана послије објављених резултата парламентарних избора,почиње са хапшењима,по налогу Тужилаштва, да Суд приведеним функционерима одређује притвор од мјесец дана због могућег утицаја на свједоке.
Просто знало се шта ко ради и шта ће и убудуће ко радити међу локалним политичарима и оним на вишем нивоу,али када ће се дозволити званичним државним институцијама да могу одрадити свој дио посала за шта их издржавају порески обвезници тј.да дјелују превентивно и да реагују репресивно кад је то неопходно.
Вјероватно оног тренутка када се постигне свеобухватна реформа наведених државних Институција.
До тада притвараће се они који су "врцали мед" и олизали прсте,а другима нису хтјели да дају или други нису били у позицији да могу да траже.
На крају се постављају питања,да ли су осумњичени стварно одговорни,да ли ће бити осуђени и њихова имовина конфискована или ће све задржати,нормално дјелећи са оним политичким пријатељима кои ће стати у њихову заштити и још на крају наплатити дебелу оштету од пореских обвезника јер су неосновано притварани,осумњичени и окаљани.
Некада ће мо добити одговоре на сва ова питања.

Нема коментара:

Постави коментар