четвртак, 16. август 2012.

Партија шаха: Лењин и Хитлер - Беч 1909.

Дошли смо до врло занимљивих података да су Хитлер и лелњин били велики пријатељи и да су имали заједнички циљ уништења хришћанских народа,а све инструисано од стране њихових налогодаваца и инспиратора.



Аутор ове графике, која је 2009. године продата на аукцији у Лондону, је Хитлерова професорка цртања, јеврејка Ема Ловенстрам која је посматрала игру.

Слика, која на полеђини има потписе двојице диктатора, настала је 1909. године у Бечу где је млади Хитлер учио сликарство, а Лењин био у изгнанству - док су чекали инструкције за преузимање својих улога. Обојица су имали истог газду - Језуитског генерала.

Лењин је умро од сифилиса, а Хитлер од старости у Аргентини, у месту Мендоза, 1962 године, у вили Ресиденциа Иналцо, имању на језеру Нахуел Хуапи у аргентинској Патагонији, као сувласник једне фабрике чоколаде. Био је унук јеврејског барона Соломон Мејер Ротшилд из Беча. Зато су га Ротшилди финансирали преко Енглеске Банке и преко Рокфелера од доласка на власт па до краја рата. Оставио је више потомака од којих неки данас завршавају посао око Европске уније.
Весна Радојловић
Целокупна званична историја је скуп бесмислица и фалсификата(Хенри Форд,масон 33 степена),,,
А ово је њихов производ.Добро припремани и тренирани за своју нову дужност.Побити и ликвидирати што више хришћана.И успели су.Први је повукао за собом преко 50 милиона у смрт,други у садејству са Стаљином пеко 41 милион побијених хришћана.Али после престанка 2 светског рата!Дали је данас у овом електронском логору,привиду мира,другачије?

Историја је уствари најлажљивији предмет који је под заштитом закона ушао у школско образовање за обмањивање умова у самом старату њихових младих и незрелих живота. Сви смо стасали на лажљивим историјама, хтели ми то признати или не.
Само зависи чије смо историје кроз школско образовање учили и у којим државама на овој планети су се Србе затекли...,ала се србоубилачки тим на челу са титом одликовао са златом које су покрали од србске династије Крађорђевић и Монархије Србије и прекалили у њихове партизанске које какве сатанистичке ордене са којима су даривали празноглаве србе који су убили свој "србски идентитет" за рад титине југо-партизанштине.