недеља, 28. септембар 2014.

ОДРЖАНИ ЗНАЧАЈНИ КОНГРЕСИ НА ЈАХОРИНИ

Jахорина је ових дана некако у центру интересовања,а вљда је томе допринео и недавни изненадни снег који паде првог дана јесени на Јахорини и Романији као најава добре скијашке сезоне 2014/2015.

Можда сте ипак за сафари.


Онда се надлежни потрудише да представе пројекат развоја туристичке инфраструктуре,који се реализује уз помоћ и подршку Владе РС и партнера из ЕУ.
Такође у овом переиоду од 20 до 21.09.2014.године,одржан је и Конгрес пртопеда и трауматолога.
 "Циљ конгреса био је размјена искуства у лијечењу пацијената, успостављање професионалних веза, те оснивање удружења ортопеда БиХ које ће радити на сталним едукацијама, организацији стручних скупова и симпозијума и на позитивном утицају на здравство", рекао је на конференцији за новинаре предсједник Организационог одбора Конгреса Славко Манојловић.
Још један значајан конгрес Балкански конгрес радиолога,почео је јуче на Јахорини и траје до 28.септембра 2014.године.
Предсједник Организационог одбора Другог балканског радиолошког конгреса у Републици Српској Дејан Павловић изјавио је Срни да је све веће интересовање специјалиста радиологије и дипломираних инжењера медицинске радиологије, радиолошких и техничара нуклеарне медицине за учешће на Балканском радиолошком конгресу.
Нисмо добили потврду нити из других извора дознали,да ли су радиолози из КЦ Ниш узели учешће на овогодишњем Конгресу радиолога на Јахорини. 
На крају све похвале Туристичкој организацији Источног Сарајева за организацију
И неизиставно у току изборне кампање када представници политичких партија Општине заједнички обиђу ОШ Србија на Палама.