субота, 13. март 2021.

ПОДМЕЋУ ЗБОГ КОРОНА ЖУРКЕ, А НЕ ИЗВЈЕШТАВАЈУ О ВЕЗИ ПОЛИТИЧАРА СА БЈЕЛИВУКОМ

 На Палама одржана је изборна скупштина општинског одбора Уједињене Српске. На чело ОО УС Пале изабрана је госпођа Славка Брезо.



Организован је и пригодан коктел тим поводом, што је потврдио и Градоначелник Српског Сарајева, а то потврђују и фотографије на ФБ страници Славка Брезо.

На изборној скупштини и коктелу нарушене су прописане ковид мјере. Вјероватно.

Међутим, популарна медиска кућа у Републици Српској објавњује снимак са приватне забаве локалног политичара са Пала, чија странка нема додирних тачака, нити је у коалицији са Уједињеном Српском.

Једино шта повезује ова два догађаја је појављивање неколико истих особа на оба.

Да би се добило на убједљивости потенцира се на наступу Шерифа Коњевића на тој забави.

Сам пјевач је демантовао да је био ангажован од стране домаћина, већ тврди да је био гост на истој и да је пјевао за своју душу.

Прозвани локални политичар са Пала демантовао је наводе са тв прилога о корона журци коју је наводно организовао и то поткријепио налазом о здравственом стању свог дјетета.

Нагласио је да није ни био на изборној скупштини ОО УС Пале и да ће о даљим активностима против медиске куће која злоупотријебила снимке са приватне забаве одлучити накнадно.

Занимљиво да иста медиска кућа не извјештава нити преноси писање Блица.рс о наводној повезаности политичара из странке чији је члан био на удару у објавњеном прилогу и групе Бијеливука.

О поузданости чињеница изнијетих у Блицу.рс, оставњамо читаоцима да оцијене.