понедељак, 12. новембар 2012.

Заштита од магије, враџбинa,урока и клетве

 Архимандрит Нектарије Моулатсиати

Заштита од чинодејство и како да се размагнетишу магије, враџбине и уклони дејство урока и клетве


Чудотворна икона - Света Богородица Казанска

Постоји велико интересовање верника и пагана како да се неутралише дејство магије, како да се размагнетишу чинодејство злих духова и људи на особе. Многи с разлогом или без, верују да су зачињени, да је на њих бачена клетва, да су под дејством урока, чини, да су везани, да их је неко проклео. Дешавају им се ружне ствари, привлаче негативне људе и енергије, имају надприродна искуства. Мисле да су под утицајем црне магије. Због тога многи траже помоћ белих магова, читају јеретичке књиге о магијској заштити, купују и ките се амајлијама, покушавају сами да бајају.

Напомињемо и скрећемо озбиљну пажњу свима да су и црна и бела магија из истог извора, и да су штетне по цовеце душу. И не смете ићи код магичара по исцељење. Бели магови и назови духовни исцелитељи су само друга страна истог новчића, дјаволског утицаја. И црни и бели магови имају само један задатак, да вас што више вежу за њихову праксу и да вас кроз њихове ритуале демони који владају њима духовно окују и завладају вама.

Упозоравамо да се ни покоју цену не бавите ритуалима и обредима по сектама, да не призивате духове, да не гатате, да не одлазите видовњацима, врачарама, да не гледате у шољу, у пасуљ, да се не бавите радиостезијом, геомантија, да се не играте нумерологијом, астрологијом, да не користите тарот карте, руне, ји дјинг, да не обављате ритуале љубавне магије, фенг шуи обреде у стану, да не улазите у индијске и друге источне секте.

Не дозволите да било ко на вама врши иницијацију, било да је то бела гностичка црква, масони, розенкројцери, антропозофи, теозофи, реики мајстори, биоенергетичари, не одлазите код шамана, врачева и магова, не учите магију и кабалу, не подвргавајте се хипнози , регресији, телепатским методама, не бавите се индијским и тибетанским медитацијама, јогом, тантром, будизмом, таоизмом, ни по коју цену не одлазите код дервиша и хоџа по запис - ко зна колико снажним негативним утицајима можете себе изложити и упропастити себи живот.

Не посећујте паганске и јеретичке храмове, не користите се новокомпонованим и непотврдјеним молитвама, не улазите у новокомпоноване култове, не читајте сензационалистичку и богохулну литературу, не излажите се филмовима пуним демонских приказа и скривених ритуала, не поводите се за нев аге теоријама, за атеизмом и комунизмом, не бавите се старим паганским културама и веровањима као што су словенска пра религија, влашка магија, вештичарење, друидски и египатски обреди, и тако редом.

Све ове методе имају само један циљ са вама и вашом душом - да вас заробе и држе у свом свету, под утицајем демона и поднебеског света духова. И у свакој од ових метода и група стално дејствују зли дуси који траже начин да заробе вашу душу и разум, како би веровали и радили на начин на који они то хоће. Човек који потпадне под њихов утицај није свестан сопствене опседнутости.

За све оне којима треба помоћ преносимо вам упутство за скидање чини и магије из књиге грчког Архимандрита Нектарија Моулатсиати-а а све по благослову јеромонаха Серафима, манастир Света Тројице - Бијеле воде, Љубовија.

Како да се размагнетишу нечисте силе, негативне енергије и магије око вас

1. Обавити чисту и врло детаљну исповест - од детињства до дана данашњег

2. Да се ​​после прве такве детаљне исповести особа исповеда сваких месец дана, а и чешће ако има потребе

3. Да се ​​особа причешћује што чешће али само по благослову духовника или свештеника

4. Да се ​​иде недељом и празником у Цркву на литургију

5. Свако јутро и свако вече да се читају јутарње и вечерње молитве

6. Да се ​​после прочитаних молитава узме мало нафоре и свете воде (осим када се причешћујемо)

7. Да се ​​посте сви вишедневни постови, као и свака среда и петак да се пости

8. Да се ​​прочита сваки дан молива и Акатист Светом Кипријану

9. Да се ​​често свети вода у кући - једном месечно

10. Водом из манастира да се прска кућа сваки дан

11. Да се ​​кади кућа сваки дан и да буде упаљено кандило на славској икони домаћина

12. Сваки дан да се прочита једна глава из Светог Јевандјеља (Нови Завет) и једна глава из Дела Апостолских или Посланице.

13. Да се ​​из свег срца опрости онима који су нам то зло учинили (или мислимо да су га они учинили).