уторак, 19. август 2014.

ИДЕЈЕ И ИНТЕРЕСИ

Колико се трудили да се не упуштамо у поједина дешавања и ставове то просто није могуће избећи због свих оних поштованих становника Ниша и Српског Сарајева као и осталих подручја због којих се и трудимо да реализује о пројекат успостављања сарадње између Ниша и Српског Сарајева.

Није лако реализовати једну такву идеју не што нема заинтересованости већ из разлога који је у свом тексту ко развија послушнички менталитет, објаснила Снежана Ђорђевић професор на Факултету политичких наука у Београду.
Објашњено је све што се дешава у функционисању власти на нижим нивоима и зашто су многе ствари онакве какве јесу.
Међутим,има много и до  обичних  становника који немају храброст ни вољу да предузму  неки почетни корак, а што је врло лијепо објашњено у тексту Тихо уништење Републике Српске објављеном на Порталу "Фронтал" из Бањалуке гдје аутор  описује незаинтересованост људи да предузму нешто и побољшају себи услове у и под којима живе.

Ми ипак верујемо да ће бити боље у догледно вријеме и да ће се успоставити интензивнија сарадња између Ниша и Српског Сарајева на обострано задовољство руководства обадва града и на корист свих становника.