четвртак, 4. октобар 2018.

9. САЈАМ АУТОМОБИЛА У НИШУ ОД 5.-7. ОКТОБРА

Овогодишњи, девети Сајам аутомобила у Нишу, биће одржан  од петка, 5. октобра до недеље 7. октобра, у хали “Чаир”.

Свечано отварање Сајма је у петак, 5. октобра у 11 сати.

Љубитељи аутомобила и мотора моћи ће да разгледају и пазаре, у времену од 10 до 20 сати.

Цена улазнице је 200 динара.
Фотографија са ФБ профила Оливера Пауновића организатора сајма

Kао и претходних година на овогодишњем сајму аутомобила биће представљене европске, српске и наравно нишке премијере. Ове године на највећој привредно-туристичкој манифестацији јужно од Београда премијерно ће бити изложено чак 10 возила. Нишлије ће прве у себији имати ту привилегију да виде нови Пежоов аутомобил – модел 508. Серијска производња тог модела још није почела, произведео је само 5 таквих аутомобила, од којих ће један ексклузивно бити изложен у хали „Чаир“, кажу организатори Сајма.

Фотографија са ФБ профила Оливера Пауновића организатора сајма


Тоyота ће имати српску премијеру њиховог граског аутомобила „Аyго“, Цитроен ће се представити моделом „Ц4 Цацтус“, док ће Хyундаи имати чак три српске премијере: „Хyундаи Туцсон“, рестилизована верзија, „Хyундаи 20“ и најновији модел „Хyундаи Санта Фе”, кажу организатори. Они додају да че Ниссан  изложити по први пут у Србији рестилизовану верзију „Ниссан Јуке“, веома атрактиван модел у симпаничним бојама. Овај модел намењен је углавном за млађе возаче па је и дизајниран тако. Овај произвођач аутомобила по први пут у Нишу изложиће и Ниссан Мицра, модел који је тотално другачији од његових других модела.
Фотографија са ФБ профила Оливера Пауновића организатора сајма
На овогодишњем сајму биће организована и изложба олдтајмера, о томе можете прочитати на порталу Нишких вести.


Јепп ће се између осталог представити и моделом „Јееп Цомпасс“, Ренаулт је најавио нишку премијеру модела „Ренаулт Сцениц“, Дациа модела „Дустер“, Нишлије ће први пут у свом граду видети и „Фиат типо“ у караван верзији, Волксwаген ће приказанти нови „Т-Роц“, док ће Шкода и Сеат имати на нишком сајму српску премијеру.

Највећу атракцију сајма најавио је Форд. Њихов атрактивни најнвији спортски модел наћи ће се у хали Чаир и сигурно ће привући велики број љубитеља четвороточкаша, као што је то био случај прошле године.

И електрични бицикли ће наћи своје место на сајму, биће ту понуде и за љубитеље мотора. Поново је на сајму Фолцфаген сеат, биће ту и Мицубиши. Свој најновији програм представиће и Yамаха, тако да ће вероватно на сајму Нишлије моћи да виде њихов најновији модел „Никон“. Реч јео мотору веома необичног изгледа, јер напред има два точка, а назад један.

На Ауто мото фесту у Нишу поново ће моћи испред хале да се виде и атрактивни модели олдтајмера, али и теретна и доставна возила.

Сви дистрибутери су најавили сајамске попусте.

Брендови аутомобила на нишком Ауто Мото Фесту: Форд, KИА моторс, Фиат, Тоyота, Цитроен, Греат Wалл, Ауди, Шкода, Ренаулт, Дациа, Ниссан, Мазда, Yамаха, Мотогрини, Јепп, Пеугеот, Хyундаи као и бројни ауто центри и сервиси.

Цитy Маркетинг Центар већ пуних 20. година успешно ради на промоцији Града Ниша у разним сегментима. Kао један од наших најзначајнијих пројеката за Град Ниш издвајамо управо Сајам аутомобила. Сајам аутомобила у Нишу је најпосећенија привредно-туристичка манифестација јужно од Београда. Тих дана у Ниш дође и преко двадесет хиљада људи из читавог региона, који сваке године имају прилику да виде европске и српске премијере најпродаванијих брендова аутомобила, кажуиз Цитy Маркетин Центра.

Партенери Сајма су Град Ниш, ГО Медијана, ГО Црвени Kрст, ГО Палилула и ГО Пантелеј.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и градски већник Михајло Здравковић примили су данас у Градској кући  директора “Сити маркетинг центра” Оливера Пауновића главног организатора сајма ,као и менаџмент и представнике излагача на овој манифестацији.

Извор Југпрес