уторак, 6. новембар 2018.

МЛАДИЋ СА СОКОЦА УДАРАО КОЛЦЕМ БРЕЗУ НА ПАЛАМА

Сигурно је већину оних који су обавјештени потресла вијест о Александру Брезу, са Пала који се тренутно налази у вејештачкој кому у Болници "Кошево" у Федеративном Сарајеву.

О разлозима зашто је завршио тамо можете прочитати овдје.

Нас међутим, са ове дистанце иако нисмо у могућности да сазнамо све аспекте предузетих или непредузетих мјера, осим онога што прочитамо, забрињава чињеница о наводној лоше пруженој медицинској заштити Алексдандру од стране особља Дома здравље и Хитне помоћи на Палама и Болнице "Србија" у Источном Новом Сарајеву.

Вјерујемо, да такав начин пружања ургентне медицинске помоћи нема везе са политичком опредјељењем настрадалог нити његових сродника, али да се одмах оградимо, нисмо ни упознати са том опредјељеношћу.

Сматрамо да је недопустиво да се према било ком пацијенту неко односи на такав начин. 

Ако је у питању неки политички ривалитет, то је за сваку осуду, али с друге стране, ако је до компликација у наведеном случају дошло услијед нестручности медицинског особља наведених институција, онада је то за озбиљну бригу свих становника Источног Сарајева.

Овдје нећемо сада о томе, како ће у негативној конотацији институције и медији у Федеративном Сарајеву искористити овај случај.