петак, 28. новембар 2014.

ПРЕДСТАВЉЕНА ЈАХОРИНА НА "ЕКСПО ЗИМ-у У БЕОГРАДУ

Како је данас најављено Јахорина је спремна за нову зимску сезону,то је изјавила директор Туристичке организације Источно Сарајево Бранка Спасојевић на 27 Сајму Експо зим који се одржава у Београду.

Нас изузетно радује што "Олимпијски центар Јахорина, Туристичка организација Источно Сарајево и сви хотелијери Јахорине, чланови Удружења хотелијера, заједнички наступају са обједињеном понудом под именом "Туристички центар Јахорина",јер то говори да су превазиђене неке досадашње несугласице које су постојале између појединих субјеката и организација на Јахорини,а на које смо предходне сезоне указивали.
Вјерујемо да је госпођа Спасојевић својим ангажманом утицала да се ти уочени пропусти превазиђу,што ће сигурно утицати на још бољу и квалитетнију понуду за ову наступајућу зимску туристичку сезону на Јахорини.
Већ сама најава да ће се отпочети са вјешачким осњежавањем говори томе у прилог, јер и прошле године је било периода када се могло извршити,али није постојала воља и разумијевање. Него лоше ствари треба оставити иза нас и окренути се наступајућој сезони. 

Искрено се надамо да ће како је најављено до 12.децембра бити све спремно за отварање Зимске туристичке сезоне "Ски опенинг" који ће трајати до 14.децембра када је на Јахорини скијање бесплатно,а и постоје услови за проналажење и резервацију врло повољног смијештаја.

Желимо да напоменемо да је синоћ и у Сарајеву представљена наступајућа зимска туристичка сезона под називом Најљепше зиме имају име-Јахорина