среда, 30. јануар 2013.

Светосавски бал

niscafe.com
svetosavski-bal
Светосавски-Балу оквиру активности на обележавању јубилеја Миланског едикта 1700 година, Као најзначајнијег догадјај у 2013.години, под покровитељством града Ниша Градоначелника, проф.др.Зорана Перишића, и благословом Епископа нишког, др.Јована, одржаће се 02.фебруара 2013 , у хотелу Амбасадор, Трг краља Милана, по први пут. у Нишу, ДОБРОТВОРНИ Светосавски бал. 
Жеља организатора Овог бала јесте, измедју осталог, да врати стари градски Нишу сјај Када је одржавање забава Овог типа Било Уобичајено. Они Који се буду Нашли на балу, сем у музици и Плесу, моци Ће да уживају ИУ чињеници да су учинили добро дело. Наиме, бал је добротворног карактера, сав Приход Бице искоришћен за помоц Дому за децу и омладину "Душко Радовић" односно за помоц "Малој домској заједници", у којој се налазе деца са тежим сметњама у тешким и развоју.

У Програму бала Учествују:
- Весна Петковић, пева џез и етно (гост из Граца) и Владан Караџов, пратња
- Дечији Црквени хор "Бранко"
- Фолклорни ансамбл ОРО СКЦ-Ниш,
- Ансамбл "Грош",
- Плесни клуб "Свинг",
- Драгана Молес, оперска певацица,
- Бенд Јелене Петковић.

Мото бала је "Бољи смо заједно", те Зато позивам све људе добре воље и срца да заједно заплешемо уз тактове кола и валцера и Притом помогнемо онима Којима се Заиста треба. Како је број места ограничен, Молимо све заинтересоване да хитно резервишу Своје место Путем Електронске Поште на мејл:
iredi@ortlos.com