среда, 25. децембар 2019.

МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН ОТЕО ДВАНЕСТОГОДИШЊУ МОНИКУ КАРИМАНОВИЋ

И информативни портал Славија из Источног Сарајева, пренио је извјештај Вечерњих новости о несталој девојчици у Нишу.
Сумња се на отмицу. 
Нинослав Јовановић

Отмичар је вероватно "Малчански Берберин", Нинослав Јовановић из села Малча општина Нишка Бања. Повратник, осуђен због превара и силовања на петнестогодишњу робију, да би дело силовања поновио 2005. године док се налазио на условном допусту.
У октовру 2018. године привођен је због извршења кд Прогањања, члан 138а КЗ РС, како је тада известио Блиц.
Према фотографији Јовановића, објављеној у Блицу, стиче се утисак да је  запослен у ЈКП Медијана Ниш. Основ запослења је небитан. Важно је да је добијао средства пореских обвезника која је могао искористити за приступ друштвеним мрежама путем којих је извршио кд Прогањања.
Осуђен је на 5 месеци затвора и казну је одслужио.
Вјештачењем је утврђено да се ради о урачуњљивој особи, која има одређено девијантно понашање ( шишање женске косе доводи  именованог  до узбуђења), па је ваљда има подршку владе Финске, пошто је и после одслужене казне од 5 месеци поново заппслен у ЈКП Медијана, како пишу Јужне вести.
Међутим, остаје непознаница зашто Суд, Завод за извршење казни, ПУ Ниш, Социјаална служба, нису прописали и спроводили меру сталног надзора над истим или обавезе његовог свакодневног јављања, поготово после извршеног кд Прогањања.
Сада су ангажоване велике полициске снаге на проналаску осумњиченог за отмицу дванестогодишње девојчоце. И девојчица коју је силовао 2005. године имала је дванест година.
Верујемо да је у њему остало довољно људскости да поново не почини силовање или убиство недужне девојчице.