субота, 28. март 2015.

УСПИЈЕХ ПАЉАНИНА МИЛОША ГОЛИЋА

Захваљујући поштованом Славку Јовићевићу Славују изуетно нам је задовољство да можемо са вама подијелити ову радосну вијест


Паљанин Милош Голић првак свијета и у WКU федерацији! Прошле године МИЛОШ ГОЛИЋ /Miloš Golić/, постао је аматерски и професионални првак свијета у К1 у WKF федерацији, а вечерас је ту титулу потврдио и у другој свјетској дисциплини!

МИЛОШ ГОЛИЋ  је вечерас у пуном СПЦ Пеки у Палама у мечу са великим преокретом савладао Швајцарца Robina Wildhabera једногласно, на поене и окитио се титулом професионалног првака свијета у К1 у WКУ федерацији до 90 кг.

Након прве рунде МИЛОШ је био за нијансу бољи борац, међутим, 
преокрет се десио у другој рунди,
када је Швајцарац погодио Голића десним крошеом
у једном клинчу и оборио га на под.

Трећа рунда је загријала атмосферу у Пекију. ГОЛИЋ се враћа и сјајним ударцима из свих оружја, рекло би се, враћа меч у егал. Тактика у наставку је одлична, Милош је бољи и са дистанце задаје ударце. Снажни Wildhaber успјева остати на ногама, али је аркада страдала па је реаговала медицинска помоћ.

У петој рунди Robin Wildhaber је покушао посљедњим атомима снаге вратити предност, али ГОЛИЋЕВА физичка спрема је дошла до изражаја. 
Добра покретљивост је донијела и неколико добрих удараца,
да се потврди побједа на поене 50:48; 50:47; 50:47.