уторак, 28. октобар 2014.

ЗАВРШЕНА ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА У НИШКОЈ БАЊИ

 Прође и ова туристичка сезона у Нишкој Бањи.
Да ли је била успешна и колико најбоље знају у Туристичкој организацији Ниша.
Искрено верујемо да јесте,јер се руководство Општине из помоћ града потрудило да централну зону Нишке Бање доведе на ниво какав заслужује.
Међутим за одржавање таквог нивоа најзаслужнији су радници ЈКП "Горица" сектор Зеленило и њима је неопходно одати највеће признање.
Данас је Бања изгледала некако пуста,нема шетача,покоји пролазник и окаснели туриста који је дошао у овом периоду због јефтинијих услуга смештаја.

Ако се изузму Стационари "Радон" "Зеленгора" и "Терме" 
који се попуњавају пацијентима преко здравственог фонда,па у њима су капацитети и даље колико толико попуњени,а били су и јеку овогодишње сезоне,остали власници смештајних капацитета могли су да покрију трошкове амортизације и надају се бољим временима.
Да и "Радон" више увече не светли као ранијих година,што је довољан доказ да и Фонд здравственог осигурања шаље све мање својих корисника.
Каква је била ова сезона у Нишкој Бањи најбоље знају улични продавци сувенира,сладоледа,кокица и брзе хране,а њих данас није било у Бањи изузев неколико најупорнијих продаваца сувенира,који су стрпљиво овог прохладног дана чекали да неко застане поред њихових тезги.
Чекамо сви нека боља времена.
Немојте заборавити Нишка Бања је намењена за опоравак оних који имају срчане проблеме и за старије особе.
Чуваје срце јер без њега и остали органи лоше функционишу и мислите на своје родитеље они су се бринули о вама,ред је да их бар неколико дана годишње пошаљете до Нишке Бање да напуне своје истрошене батерије.
Видимо се следеће сезоне.
Добро нам дошли.