недеља, 11. јануар 2015.

СУТРА У НИШУ ДАН ХУМАНОСТИ И СОЛИДАРНОСТИ

У понедељак 12.јануара, у Нишу, оранизује се  Дан хуманости и солидарности, у организацији Установе "Мара" из Ниша и Удружења ""Позитивна Србија"
Почетак је у 12.00 часова на Нишком сајмишту преко пута Центра "Рода".
Учешће су најавиле многе Организације које се баве хуманитарним радом,а циљ организације је да се поготово код наших млађих суграђана пробуди осјећај за хуманост и солидарност,који смо изгубили у ових протеклих три деценије сталног живота у стању неке транзиције којој се крај не види.
Свесни смо сви изузетно тешке ситуације у којиј се многи налазе,али појединци трпе много више него други и управо код тих других треба развити осјећај хуманости и солидарности,да би помогли онима којима је помоћ неопходна.
Такође,један од разлога је и укључивање деце са посебним потребама,активно у заједницу и свакодневни живот као равноправних чланова према њиховим специфичним могућностима.
Њихове могућности нису за под оцењивање,што ће се посетиоци најбоље моћи уверити на сутеашњој изложби,када ће куповином њихових радова,помагати њихов рад и на тај начин учинити им велико задовољство  
и подстрек за даљи рад.
Дођите сутра на Нишко сајмиште и куповином изложених радова помозите рад Центра "Мара" и других специјализованих Установа у Нишу.
Сутра у 12.00 часова,добро дошли.