недеља, 9. септембар 2018.

ГРАДОНАЧЕЛНИК НИША ПРИВЕДЕН НА МЕРДАРУ И ЗАПАЉЕН ХОТЕЛ "КОРАН" НА ПЛАЛАМ

Ноћај око један сат иза поноћи на администраивном прелазу код села Мердаре косовска полиција привела је градоначелника Ниша Дарка Булатовића и одборника Милоша Секулића уз наводну употребу физичке снаге.
Фото Ало

Именовани су били на простору Коосва и Метохије да дају подршку идејама предсједника  странке СНС господина Александра Вучића.

Са простора Косова и Метохије, до Ниша враћали су се самоорганизовано и за наше појмове нелегалне косоварске полициска снаге искористиле су ту ситуацију да их испровоцирају или су поменути испровоцирали припаднике тих полициских снага.

Јутрос се господин Булатовић примљен по изјави директора Клиничког центра Ниш на преглед и задржан је на посматрању.

Константована је повреда руке.

Такође како извјештавају локални портали из Источног Сарајева, јурос је запаљен објекат бившег  Хотел "Корана" на Палама. 
Фото са интернета

Тај  објекат у току рата служио за смејештај Војне болнице Сарајевско романиског корпуса ВРС, а послије рата као Студентски дом.
Према изворима из полиције ватра је почела на два различита места у објеку и брзо се ширила.
Нас је ситуација подсјетила на пожар у Хотелу "Партизан" у Нишкој Бањи.
Мотиви пожара још се не могу предпоставити, али се шпекулише о идеји да се Факултет за физичку културу са Каловитих Брада пребаци у тај објекат, па би спречавање реализације те идеје можда богло бити мотив.
Мада изјава начелника Пала господина Југовића, да ће Факултет ипак бити смијештен у том објекту послије његове реконструкције више говори у прилог да се можда ради о нечијем интересу да се добију веће средства за санацију истог него што је било планирано.
Све у свему у предизборном периподу имале локални политичари коко чега да се споре на Палама, а студенти Факулета за физичлу култиру и даље ће чекати објекат за смјештај свог факултета и несметан рад. 

Нема коментара:

Постави коментар