понедељак, 24. септембар 2018.

ВЕРА У СЕБЕ ЈЕ НАЈВАЖНИЈА-СТАФАН М. МЛАДЕНОВИЋ

Нишки портал  уз подршку Града Ниша, реализаоаво је проекат Наши узори, о младим нишлијама старости од 14-26 година који су постигли успијешне резулете у областима којим се баве.
Ради се о кратким причама и репортажама са њих дванест.
Припала нам је част да се укључимо у овај проекат и реемитујемо на нашем блогу те репортаже, што смо радо прихватили да учинимо у наредном периоду, тако да сваког понедељка објавићемо по једну репортажу.

Млади глумац и аутор Стефан М. Младеновић је одувек знао шта жели. Глума га је интересовала од малих ногу па је одлучио једну веома важну ствар – да од свог сна не одустаје. Знао је да неће бити лако. Ипак, он није од оних који ће чекати на прилике. Он је сам почео да их ствара.



Након неколико представа у којима је имао итекако занимљиве улоге, после неколико пројеката, пожелео је да оде корак даље. Дошао је на идеју да направи филм.

Први Стефанов филм зове се ’’Qуиеро децирте’’ или на српском ’’Желим да ти кажем’’. Сјајна ствар је да је управо овај филм, снимљен на шпанском језику, обишао више од 10 фестивала широм света. Захваљујући њему, Стефан је посетио неке од земаља о којима је раније сањао – па и саму Шпанију, тачније Мадрид. Треба рећи и да је свој први ауторски филм снимио готово без икаквих средстава, а да му је то остварење донело бројна нова познанства и мотивисало га да и даље вредно ради како би остварио своје снове.

Сада Стефан ради на новом филму. У емисији ’’Наши узори’’ говори о својим циљевима, о томе шта је за њега успех, ко му пружа највећу подршку, а шаље и важну поруку младима.



Нема коментара:

Постави коментар