уторак, 19. јануар 2016.

СНИЈЕЖНА БАЈКА

Према најновијим информацијама добијеним са Јахорине стекли су се сви услови за уживање у благодатимa зимске идиле на овој планинској љепотици.

Прикажите и ви своју ЗИМСКУ БАЈКУ и освоите награду.


Повољни временски услови и правовременим ангажовањем система за вјештачко осњежаваље, што ранијих година није био случај стекли су се услови за несметано и безбједно коришћење стаза.

Да мора се признати да је ове године доста урађено на повећању безбједности скијаша, од љетне припреме стаза, постављања сигнализације и одпочињању вјештачког оснијежавања на вријеме створени су идеални услови да ови сунчани дани буду права зимска бајка.

Скијаши се радују јер су скоро све стазе у функцији. Висина снијега је 50цм.

Од вертикалног транспорта у функцији су шестосједи Скочине, Огорјелица, Пољице, ски лифтови Олимпик, и Пољице као и бабy лифт Пољице.

За викенд пред нама очекујемо добру посјећеност на Јахорини, с обзиром да је велико интересовање за резервисањем смјештајних капацитета. Највећи број посјетилаца долази из Србије, Црне Горе, Хрватске, Турске, Пољске и Мађарске. 

Ноћно скијање се одржава сриједом, петком и суботом на стази Пољице, гдје свим скијашима на располагању стоји ски лифт Пољице у термину од 18:00 до 21:00 час.

Цијена дневног ски пасс-а радним данима износи 34 КМ, а викендом 39 КМ, док ски пасс за ноћно скијање кошта 18 КМ.

У хотелу Бистрица до краја јануара могуће је резервисати смјештај већ од 56 КМ,  а у фебруару од 59 КМ..



.

Нема коментара:

Постави коментар