петак, 31. октобар 2014.

ЗА САРАЈЕВО ПОСЛОМ

Мало изгледа чудно,ово што пишемо,али верујемо да има свој смисао,зато  и желимо,делимо са вама.
Ради се о путовању од Ниша до Источног Сарајева,преко Београда аутобусом.

Е сада економски много је исплатљивије  путовати из Ниша за Источно Сарајево директно,међутим што се тиче пословних путовања ми смо ипак за опцију путовања преко Београда,за оне који користе аутобуски превоз.
Из Ниша имају врло често поласци до Београда.
Искрено за пословно путовање од Београда до Источног Сарајева ми смо користили превозника Аламанис турс  из Београда,чији аутобус за Источно Сарајево,полази са перона 9 БАС-ове станице свако вече у 22.30.часова.
Аутобуси су врло удобни,комфорни и у њима се путник угодно осјећа.Особље је професионално и на ниво свог ангажовања.
У току вожње нисмо дожели,нагла кочења,убрзавања или неке друге непријатности,што би утицало на одмор путника у току вожње.
У Источно Сарајево сиже се у раним јутарњим часовима.
Путујући аутобуом Алиманиса,довољно сте способни за обављање пословних активности у току дневног боравка у Источном или Федеративном Сарајеву у зависности где се налазе ваши пословни партнери.
Повратак за Београд из Источног Сарајева је у 22.00.часова.
Погодност код овог превозника је што његове карте за превоз важе и у аутобусима Кондора, па се за Београд можете вратити и раније.
Да нагласимо,аутобус из Ниша за Источно Сарајево креће свако јутро у 06.10.часова,у Источно Сарајево је у 16.00 часова по реду вожње,али увек треба рачунати на задржавање на граници,па се могу јавити одређена закашњења.
Полазак из Источног Сарајева је свакодневно у 08.40.часова,а долазак у Ниш по реду вожње у 18.30.часова.

Нема коментара:

Постави коментар