субота, 21. јун 2014.

УЂОСМО У ЉЕТО 2014.ГОДИНЕ

Са подручија Сарајевско романиске регије од свега по мало,туризам,спорт,култура,лов,заинимљивости,паарстос и  хуманост.

Извор фотограгије: Пале.ливе портал

Данас је званично почело љета,зато крећемо са препоруком да погледате Фото реепортажу Почетак љета на Романији и уживатре у предивним предјелима.
Потом можемо наставити у истом темпу и прећи на подручије Општине Источни Стари Град и некадашње познато Сарајевско излетиште Брус,коме се полагано враћа стари сјај уз промотивну подршку Туристичке Организације Источног Сарајева и ангажовање Општине.
Такође на Палама се од 27 до 29 јуна планира и одржавање 7.турнира у тенису на зиду.
Што с етиче спорта паљани имају свог такмичара на првенству  Европе који је дошао до финала у Савате боксу-Милоша Голића.
Обавјештавмо све заинтереоване да је почела Сезона лова на срндаћа увелико у току и траје до 31.августа 2014.године.
Данас су се бајкери окупили у Источном сарајеву на традиционалној 8 Моторијади. Љубитељи мотора имали су у чему да уживају.
Мало и неких занимљивости из прошлости везаних за ФК Жељезница из Трнова, поготово што Трново има два надеалеко позната зета Бошка Антића и Јосопа Каталинског.
Данас је осдржан и парастос погинулих бораца Касиондолског батаљона,што је врло битно да се не забораве они који су изборили слободу Сарајевско романиске регије и омогућили осталима да живе у миру,своји на своме.
И на крају желимо да поквалимо активности младих музичара који су организовали хуманитарни коцерт у циљу прикупљања помоћи породици Милеве Гарић.

Нема коментара:

Постави коментар