четвртак, 20. март 2014.

САЈАМ ТУРИЗМА У НИШУ-АПРИЛ 2014.ГОДИНЕ

 -Има ли интереса туристичких представика Српског Сарајева?


У Нишу ће се од 03-04.априла 2014.године одржати 15 међународни сајам туризма и активног одмора у организацији ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НИША.



Можда је ово добра прилика да своју понуду представе и на подручију Јужне Србије туристички посланици Сарајевско романиске регије управо у дјелу тог Активног одмора,за који постоје сви услови и ресурси на подручију Српског Сарајева и ширег простора РС и БиХ,а који постаје јако атрактиван у понуди ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА налази се и понуда АВАНТУРА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ у којој је престављена понуда из те области са подручија Српског Сарајева.



Подручије Сарајевско романијске регије има идеалне потенцијале и понуду управо из области активног одмора КРОЗ ПЛАНИНАРЕЊЕ,АЛПИНИЗАМ,ВОЖЊУ БИЦИКЛА .ПАРАГЛАЈДИНГ ИТД.

Пошто је успостављена сарадња између Општина Пантелеј из Нишу и Пала из Источног Сарајева ово је још једна прилика да се управо у области туризма та сарадња продуби и побољша у циљу представљања туристичке понуде Сарајевско романиске регије у Нишу и Јужној Србији.

Нема коментара:

Постави коментар