недеља, 25. фебруар 2018.

Источно Сарајево и Ниш на 40 сајму туризма у Београду

Туристичка организација града Источно Сарајево представила се на заједничком штанду Туристичке организације Републике Српске у оквиру Међународног сајма туризма у Београду од 22. до 25. фебруара.

Туристичка организација града Источно Сарајево наступ на београдском сајму организује у сарадњи са Удружењем хотелијера и Олимпијским центром “Јахорина”.

Београдски сајам туризма највећи, најзначајнији и најпосјећенији у региону и једна од кључних сајамских манифестација на којима Туристичка организација Источно Сарајево редовно учествује.

На 40. сајму туризма  представљени су потенцијали Јахорине, са посебним акцентом на “Егзит фестивал Олимпијада 84”, као и Удружење хотелијера и Олимпијски центар “Јахорина”, Ски-центар “Равна планина”, те планину Требевић, и то за зимску и љетну сезону. 
 Србија једна од земаља из које на Јахорину и у Источно Сарајево долази највећи број туриста.

Tуристичка организација Ниша
Слоган овогодишњег 40. Међународном сајму туризма у Београду гласи "Одмор те чека", а Ниш  пуним правом позиве госте  слоганом  "Мерак, бурна историја и домћа храна" чекају све туристе.
Модеран и привлачан пулт Туристичке ораганизације Ниш, привукао је  велики број посетиоца Сајма.
У Ниш се не долази више само на фестивале и град на Нишави није више само успутна станица гастарбајтера из Турске и Грчке, већ је све већи број оних који долазе на краћи, а не ретко и дужи одмор.
Према истраживањима, гостољубивост, добра храна и јефтини смештај по свим светским стандардима, јесу предности туристичке понуде Ниша и околине.

Извор:ТО ИС и ТО Ниш

Нема коментара:

Постави коментар