среда, 30. март 2016.

ПЛАНИРАЈТЕ ОПОРАВАК У НИШКОЈ БАЊИ

Нишка Бања, место за опоравак, а мање за уживање.

Бања се издржава како говоре старији, а то значи колико дана терапија, толико дана мировања код куће после завршених терапија.

О свему везаним за Институт "Радон" из прве руке можете прочитати овде...

Врло битно је да нуде такозване “цхецк уп” програме провере здравља који омогућавају посетиоцима да у зависности од фактора ризика дођу у Нишку Бању на три, пет па и седам дана и испитају своје здравље у потпуности.

Међутим, да погледамо стварности у очи што се тиче неких запажања везаних за Нишку Бању.

Апосолутно је тачна констатација познате новинарке и блогерке Негославе Станојевић, на њеном ФБ профилу, о поподневу проведеном, у Нишкој Бањи и ономе што је запазила.
Са ФБ профила Негославе Станојевић

Чињенице су неспорне, некоме стварно, без обзира што је извршена реконструкција централног шеталишта и стаза у парку испред Стационарна "Радон" није у интересу да Бања функционише у пуном обиму.

Негослава је у потпуности управу што је скренула пажњу на мостић који се налази у парку и који је направљен у току поменуте реконструкције парка.
Фотографије са ФБ профила Милене Петровић

Мора се признати да лепо изгледа, када се погледа уживо, а о његовој функционалности најбоље говори табла са упозорењем које су поставили надлежни из Стационарна"Радон".

Позитивне стране боравка у Нишкој Бањи

Ипак, Нишка Бања има и својих непревазиђених врлина, због којих заслужује пажњу свих оних којима треба опоравак из здравствених разлога.

На првом месту ту желимо навести све оне који су доживели инфаркт.

Институт "Радон" је једина специјализована медицинска установа у Србији која учи пацијенте који су доживели инфаркт, како да наставе свој живот и смање даље ризике од поновног напада.

Што се тиче лековитости блата и воде, за људе млађих и средњих година, као и третмане у Стационару "Зеленгора" то препуштамо свакоме да самостално одлучи.

Међутим, неспорно је да боравак и третмани у Нишкој Бањи изузетно погодују особама трећег доба, а то су ваши родитељи, бабе и деде.

Они су сигурно заслужили, да се опусте у топлој води "Старог купатила", као и терапијама са лековитим блатом, а све уз надзор врхунских стручњака.

Сигурни смо да ваше родитеље, као и оне који су преживели инфаркт, неће интересовати да се пењу преко мостића, нити да лумпују по кафанама, већ ће уживати у природним благодатима лековитости Нишке Бање, као и могућности да науче како активно живети после доживљеног инфаркта.

Нишка Бања омогућава и врло пристојан смештај у домаћој радиности, који је прилагођен платежним могућностима нашег становништва.

Нишка Бања не нуди велике садржаје за проводе, али зато сигурно може помоћи опоравак особама које су доживеле инфаркт, као и благодат не терапије особама трећег доба, односно вашим родитељима, де дама и бакама, а они то сигурно заслужују.

Мисли те о томе.

Сви они су добро дошли у Нишку Бању.

Контактирајте нас



Можемо се потрудити да пронађемо смештај какав вама одговара. 

Нема коментара:

Постави коментар