среда, 25. март 2015.

ХРАБРА НИШЛИЈКА

Браво за Марину Адамовић храбру Нишлијку која се није предала својој болести већ се труди са својим хуманитарним залагањем,помогне другима.

Браво и за то што је на врло културан и цивилизован начин одреаговала,када је замољена да се својим хуманитарним радом не бави испред појединих трговинских објеката у центру Ниша,то само показује њену величину као човјека.
О том случају који је објавио у циљу подршке и портал Грађанин.рс можете прочитати овдје


Колико схватамо,Марина је свјесна да ће њена болест да прелази у неке теже фазе,али не очајава због тога већ својим хуманитарним радом помаже другима и нада се у чудо.

Нека јој Бог да снаге да издржи сва искушења.


Верлике похвале и за новинарку "Цити радија" из Ниша Ивану Петровић,која се заинтересовала за непријатност коју је доживјела хуманитарка Марина Адамовић од стране особља два ексклузивна трговинска објекта у центру Нишу и својим текстом утицала да се проблем ријеши и да се менаџмент једног од тих објеката укључи у организацију и подршку њеног хуманитарног рада.

Нажалост остаје онај ружан осјећај да појединци запослени у ексклузивним трговинским објектима у центру Ниша дају себи за право да и хуманитарни рад Марине,сврставају у просијачење.
Неспорно је да су се на улицама Ниша у посљедње вријеме појавили "просисаци" ваљда они депортовани из еу и да они стварно нарушавају углед њихових трговинских објаката,али Марину сврстати у исту категорију са њима,стварно је жалосно.

Нема коментара:

Постави коментар