четвртак, 12. фебруар 2015.

КАПАЦИТЕТИ НА ЈАХОРИНИ ПОПУЊЕНИ-МИ РАДОСНИ

За викенд се очекује више од 5.000 гостију, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

  Негдје у септембру прошле године рекосмо Јахорина вас зове ,драго нам је да нас ове зиме вријеме није изневјерило и да има довољно снијега за љубитеље скијања.


Јутрошње фотографије са Јахорине можете погледати овдје.

Поред  скијање, преко викенда је на Јахорини планирана и промоција романа Фајронт у Сарајеву др Нелета Карајлића и то баш на Светог Трифуна.

Према временској прогнози, од сутра ће бити више сунца, што ће створити најљепши планински амбијент у овој зимској сезони. 


Путеви до Јахорине су проходни, а улажу се максимални напори за адекватно рјешавање паркинг простора у наредним данима, с обзиром да очекује велики број гостију. 


Капацитети на Јахорини су попуњени како у хотелском смјештају, тако и у викенд кућама и апартманима. 

Сви који нису успјели да резервишу смјештај, за предстојећи викенд моћи ће то да ураде од 17. фебруара,овдје када ће бити довољно расположивих капацитета. 

С обзиром на тренутну висину природног снијега и активности Олимпијског центра "Јахорина" по питању производње вјештачког снијега, очекује се да ће ова зимска сезона бити продужена у односу на претходне. 

"Очекујемо да ће март бити изузетно атрактиван за све љубитеље зимских активности, када ће и цијене смјештаја и ски карата бити ниже", поручују из Олимпијског центра "Јахорина". 

На Јахорини је јуче било облачно вријеме, уз температуру од минус шест степени Целзијусових и висину снијега од око 180 центиметара. 

Данас је сунце побједило маглу!

У функцији су шестосјед "Скочине", лифт "Пољице" и беби лифт.

Нема коментара:

Постави коментар