понедељак, 14. јул 2014.

ИЗМЕНЕ НА НАШЕМ БЛОГУ



 Желимо да мало привучени вашу пожњу и предочимо вам промене које смо направили што се тиче промене боја на Блогу САРАЈЛИЈЕ НИШЛИЈЕ,захваљујући сугестијама и подршци нашим пријатељима из Маркетинг компаније DD BUSINESS BROKER из Њемачке,уз чију помоћ смо направили промене на Блогу,да би био лакши за читање што се тиче распореда позадинских боја и боје текста.
Њихова пријатељска сугестиј оног тренутка када су посетили наш Блог била је усмерена на распоред и контраст боја,што је по њиховом професионалном мишљењу ометало читаоце и посетиоце Блога у дужем и пажљивије читању.
Сугестије смо одмах прихватили и извршили потребна подешавања и искрено верујемо да ће вам сада бити много лакше за читање.

Извињавамо се због досадашњих пропуста и свих оних којих још има,јер ми смо аматери који волимо ова два Града Ниш и Сарајево и имамо жељу да их путем овог Блога представимо,иницирало успостављање међусобне сарадње и организује о посете и обиласке заинтересованих Нишлија Сарајеву и организовање смештаја и обилазак заинтересованих Сарајлија у Нишу и Ниша.
Унапред хвала свима

Нема коментара:

Постави коментар