недеља, 08. јун 2014.

Стравична саобраћајна несрећа у Новом Саду

Људи се раштрчу на све стране,не чују једни за друге,а онда један тужан догађај врати нас у неке друге периоде и просторе.
Синоћ се у Новом саду догодила ужасна саобраћајна несрећа у којој су погинуле двије дјевојке и младић .
Младић, Александар Марић,син Горана Марића, познатијег
као  "Malkolm Muharem" једног од оснивача сарајевског покрета осамдесетих Новог примитивизма ,оног покрета који је оставио тако упечатљив траг међу сарајевском рајом осамдесетих и деведесетих година прошлог вијека.
Покрета примитиваца,којима је припадала права сарајвеска раја.Покрета који је сам себе угасио да га други не би уништавали.
Било је то давно,многе ствари су се од тада промјениле а то сте сигурно прочитали горе у "погинуле двије дјевојке и младић,гдје је све натанане објаснио мајстор писане ријечи и с вједок многих догађаја Драгослав Бокан.
Мени простом примитивном Сарајлији из Ниша,остаје само да узнесем молитву грешника да Господ прими душу Александрову,а ближњим његовим подари смирење и храбрости да истрају на путу спасења. 

2 коментара:

  1. Tekst na mom blogu http://www.ritamdana.com/vreme-je-da-se-pokrene-ne-brze-od-zivota-ne/ posvećen je Aleksandru... mom bivšem đaku... neka ga anđeli čuvaju...

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман08. јун 2014. 18:16

    Gorane budi jak i trezven, najgore sto ti se moglo desiti stvarnost je, ti si covjek koji je mnogo prosao ali nikad ovu, glavu gore i zivot mora ici dalje, moje najiskrenije saucesce tebi i porodici Kokan

    ОдговориИзбриши