петак, 16. мај 2014.

ЗАР ЈЕ ТЕШКО БИТИ ОБЈЕКТИВАН И ТАЧАН?

Друштвене мреже у овој тренутно тешкој ситацији често изазивају непотребно још већи хаос или алармирају надлежне да одраде посао како треба питање је које сваки корисник истих треба себи да постави.
То се односи и на многе званичо регистоване Информативне портале и Дописнике разних Новина из Ниша,јер је информација НИШКИ ХОТЕЛИ НЕЋЕ ДА ПРИМЕ СПАСИОЦЕ 
изазвала поприличну пометњу и узнемиреност међу људима,што је било тсврно непотребно,а што се може видјети и из коментара у горењм посту корисника ХОТЕЛ ТАМИ РЕЗИДЕНС  
из Ниша,који су обавестили читаоце САЈТА ЈУЖНА СРБИЈА да су чак 15.05.2014. године извршили резервацију за тржене спсиоце из Русије,али да су добили обавјештење да је организован пријем у другом Нишком хотелу.
Да ли нам је у оваквим условима потребна сензација или озбиљност остаје на нама самима да одлучимо.
Град Ниш обезбједио је смјештај за све спаиоце у Хотел "Александар" са потребном логистичко подршком о чеми можете читати на НИШКИ ХОТЕЛ ОТВОРЕН ЗА СПАСИОЦЕ ИЗ ИНОСТРАНСТВА.

У току данашњег дана припадници Одреда жандармерије из Ниша и Ватрогсне полиције спсили су 17-сто годишњака из Нишаве који се са другаром желио провозати у чамцу.
захваљујући једном риболовцу који је позвао полицију избјегнута је катастрофа.

ОДЛАЖЕ СЕ НОЋ МУЗЕЈА у Нишу због тренутне ситације на већем подручију Републике Србије,што се може сматрати једним изузетно похвалним гестом.

На крају мпжемо закључити да у оваквим ситацијама ексклузивност или ситни политички интереси и додворавање локалним или неким другим политичким функционерима или странкама неће помоћи никоме,а најмање онима који покушавају да добију нешта од ширења дезинформација.
Људи и србија у овом тренутку морају нам бити на првом мјесту и спашавање од изливања Саве и Дунава, азатим отклањање посљедица поплаве.

Нема коментара:

Постави коментар