Странице

среда, 10. децембар 2014.

ПОВЕЗИВАЊЕ МОСКВЕ-НИША-САРАЈЕВА ЈЕДНОМ ЧАРТЕР ЛИНИЈОМ

Јуче је постигнут у Београду споразум између представика Аеродрома Цар Константин из Ниша и мађарског ниско буџетног авио превозника Визар аир на успостављању летова из Ниша до Базела у Швајцарској и чартер летова од Ниша до Москве и обрнуто у току зимске сезоне,ради превоза туриста у оба правца.
Поглед на "Олимписки центар Јахорина" из ваздуха
Нама су занимљиви ови чартер летови из простог разлога јер у њима видимо прилику да потенцијални туристи из Русије који би жељели да зимују на Јахорини исте могу искористити за превоз,с обзиром да не постоји авио линија на релацији Москва-Сарајево.
Нормално све зависи од временских прилика у наступајућој зимској сезони,те од продаје аранжмана туро-ператера из Москве који су ове године обишли капацитете на Јахорини.
Успостављање или боље речено наставак тог чартер лета од Ниша до Сарајева вјерујемо да би имао економску исплатљивост како за Ниш тако и за Сарајево,као и туристичке капацитете на Јахорини,а што би било добро и за Источно Сарајево. 
Верујемо да до реализације ове идеје може доћи уколико буде било добре воље и повољних временских услова који би погодовали доласку туриста из Русије у Србију и Републику Српску.

Нема коментара:

Постави коментар