Странице

субота, 28. март 2015.

УСПИЈЕХ ПАЉАНИНА МИЛОША ГОЛИЋА

Захваљујући поштованом Славку Јовићевићу Славују изуетно нам је задовољство да можемо са вама подијелити ову радосну вијест


Паљанин Милош Голић првак свијета и у WКU федерацији! Прошле године МИЛОШ ГОЛИЋ /Miloš Golić/, постао је аматерски и професионални првак свијета у К1 у WKF федерацији, а вечерас је ту титулу потврдио и у другој свјетској дисциплини!

МИЛОШ ГОЛИЋ  је вечерас у пуном СПЦ Пеки у Палама у мечу са великим преокретом савладао Швајцарца Robina Wildhabera једногласно, на поене и окитио се титулом професионалног првака свијета у К1 у WКУ федерацији до 90 кг.

Након прве рунде МИЛОШ је био за нијансу бољи борац, међутим, 
преокрет се десио у другој рунди,
када је Швајцарац погодио Голића десним крошеом
у једном клинчу и оборио га на под.

Трећа рунда је загријала атмосферу у Пекију. ГОЛИЋ се враћа и сјајним ударцима из свих оружја, рекло би се, враћа меч у егал. Тактика у наставку је одлична, Милош је бољи и са дистанце задаје ударце. Снажни Wildhaber успјева остати на ногама, али је аркада страдала па је реаговала медицинска помоћ.

У петој рунди Robin Wildhaber је покушао посљедњим атомима снаге вратити предност, али ГОЛИЋЕВА физичка спрема је дошла до изражаја. 
Добра покретљивост је донијела и неколико добрих удараца,
да се потврди побједа на поене 50:48; 50:47; 50:47.